FAQ - Bagaimana untuk lakukan tugasan 'Scan & Earn'

Most frequent questions and answers

Hanya 3 Langkah Mudah! Anda boleh memperoleh TUNAI & MATA GANJARAN untuk menebus hadiah bernilai seperti iPad, iMaxx Air Purifier, Basikal, Kerusi Permainan, iPhone 13 dan banyak lagi!

3 langkah mudah!

Langkah 1. Daftar.
Langkah 2. Imbas dan rekod sekurang-kurangnya 5 produk isi rumah anda.
Langkah 3. Hadiri taklimat ringkas melalui telefon selama 5 minit dari pelanggan kami.

Sila rujuk video tutorial di sini untuk pemahaman yang lebih baik.

Anda boleh mengimbas & merekod sebarang produk makanan / produk masakan / produk berasaskan tenusu & minuman / produk isi rumah / penjagaan diri & kosmetik dll, asalkan produk tersebut mempunyai kod bar untuk diimbas.

Ini adalah untuk pelanggan kami, Kantar bagi mendaftarkan akaun untuk anda dalam sistem mereka, dan untuk tujuan penebusan hadiah anda pada masa hadapan (Kantar akan menghantar hadiah ke tempat anda selepas penebusan). Harap maklum bahawa semua maklumat peribadi yang anda berikan dilindungi mengikut Akta Perlindungan Data Peribadi (PDPA, Akta Malaysia 709).

Kecuali Kantar, kami tidak akan, dalam apa jua keadaan, berkongsi maklumat peribadi anda dengan individu atau organisasi pihak ketiga tanpa kebenaran anda.

Tidak. Hanya satu penyertaan bagi setiap orang. Penyerahan berganda dengan nombor telefon yang berbeza TIDAK akan melayakkan anda mendapat ganjaran berganda.

Tidak, anda tidak dibenarkan menukar jawapan setelah anda menyerahkan tugasan. Ini adalah untuk membantu kami melindungi integriti dan ketepatan data yang kami kumpulkan.

Anda akan diberi ganjaran 125 mata setiap minggu dengan terus mengambil bahagian dalam tugasan 2-3 minit setiap minggu.

Sila rujuk https://my.panelhome.asia/panelist/gift untuk memahami apakah hadiah yang boleh anda tebus dengan mata.

Anda akan mendapat ganjaran wang tunai anda dalam 10 -20 hari bekerja selepas penyerahan anda disahkan oleh pelanggan kami, Kantar.

GigaGigs (https://gigagigs.com/ ) ialah platform aplikasi mudah alih yang menghubungkan individu dengan serta-merta melalui tugasan mikro (mudah, menyeronokkan dan tugasan yang mudah dilakukan), dan membayar peserta setelah selesai melakukan tugasan. GigaGigs juga diiktiraf oleh MDEC dengan pengiktirafan sebagai syarikat MSC Malaysia. https://mdec.my/erezeki/

Kantar (https://www.kantarworldpanel.com/global) ialah peneraju dunia dalam pengetahuan dan pandangan pengguna berdasarkan panel pengguna berterusan. Mereka sedang menjalankan tinjauan untuk mengumpul maklumat daripada orang ramai seperti anda tentang pembelian isi rumah mingguan seperti makanan, peralatan mandian dan produk rumah.

    Name

    Email